flag be

Wij hebben er bewust voor gekozen enkel Belgische fietsen te verkopen zodat we onze klanten een korte levertijd en vlotte service kunnen aanbieden en een snelle afhandeling van eventuele problemen.

Wij proberen steeds een aantal elektrische fietsen in voorraad te houden met verschillende ondersteuningssystemen.

U kan deze fietsen steeds vrijblijvend komen proberen en zo zelf bepalen welk systeem voor u het meest geschikt is.De beste elektrische fiets voor u is immers niet de goedkoopste of duurste fiets, maar de fiets die het beste bij u past en het beste aanvoelt.

Al onze fietsen worden steeds volledig rijklaar afgeleverd en afgesteld volgens uw wensen.

Bij aankoop van een elektrische fiets krijgt U steeds het EERSTE NAZICHT VOLLEDIG GRATIS, geldig tijdens de eerste 6 maanden na uw aankoop.

Voor onze fietsen werken wij momenteel samen met 4 Belgische leveranciers. Neem gerust een kijkje op hun website voor meer gedetailleerde informatie en prijzen.     navigate down 98515.

LogoOxford

Oxford, producent van kwaliteitsfietsen uit Sint-Niklaas, biedt al meer dan 90 jaar een uitgebreid gamma aan volledig uitgeruste stadsfietsen, elektrische fietsen, trekkingfietsen, sport & fitness fietsen en jeugdfietsen en dit aan zeer competitieve prijzen. 

Shimano, Schwalbe, Rigida, Michelin en Axa zijn slechts enkele van de leveranciers die instaan voor de hoogwaardige kwaliteitsonderdelen waarmee uw Oxford fiets wordt afgewerkt. 

In het ruime Oxford-assortiment zal U zeker uw nieuwe droomfiets vinden.(www.oxfordbikes.be)

VenturelliScatto

NIEUW BIJ DE VERSNELLING VANAF 2017 !

Venturelli produceert zijn fietsen al meer dan 90 jaar in Hooglede, ook ‘made in Belgium’ dus!

Er wordt zeer selectief gewerkt, enkel gekeurde onderdelen die alle kwaliteitstesten hebben doorstaan komen in aanmerking voor uw droomfiets.

Venturelli fietsen bieden een zeer comfortabele zitpositie op alle beschikbare fietstypes : stadsfietsen, elektrische fietsen, sportfietsen, en fitnessfietsen.

Wie echt vergelijkt kiest voor Venturelli !

www.venturelli.be / www.scatto-bikes.com

LogoFlowbike

Flowbike, elektrische fietsen uit Rijkevorsel, "als prijs en kwaliteit één geheel worden". 

Alle Flowbike fietsen zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen en componenten, zo werken ze o.a. met  Shimano voor de versnellingen, en met de meest moderne batterij van Samsung van maar liefst 468Wh.

Flowbike fietsen rijden boterzacht, zijn fluisterstil en hebben geen onvoorspelbaar rijgedrag zodat u steeds zelf de baas blijft over uw elektrische fiets. Een pittige rit kan uiteraard ook… 

Bij de klanten staat Flowbike hoog aangeschreven voor hun snelle en uitstekende service. 

(www.flowbike.be)

LogoScheemaeker

De Scheemaeker uit Brugge biedt een zeer ruim assortiment, gaande van steps en loopfietsjes, over een uitgebreide reeks van kinderfietsen voor alle leeftijden (ook citybikes, ideaal voor de communies).

Ook voor allerlei andere fietsen, zoals tandems, vouwfietsen, aanhangfietsjes en fietskarren kunt u bij De Scheemaeker zeker uw gading vinden en dit steeds aan zeer aantrekkelijke prijzen

(www.descheemaeker.be/nl)

flowbike            winkelfietsen            motorQuest